PVKPN

Onze vereniging is aangesloten bij “PersoneelsVoorzieningen KPN” (PVKPN).

De missie van PVKPN is brengen warmte binnen KPN door KPN’ers met elkaar te verbinden. Dit doen we met een gevarieerd aanbod van sport, amusement, voordelige producten en cultuur toegespitst op de wensen van KPN’ers. Het is onze ambitie om leuke, betaalbare en unieke activiteiten en aanbiedingen te faciliteren. Daarnaast biedt PVKPN ook financiële ondersteuning aan KPN’ers die dat nodig hebben.

PVKPN werkt voor alle medewerkers (EP – Eigen Personeel) en gepensioneerden van KPN en alle organisaties die daarbij horen zoals Call2, Telfort, XS4All etc. Er kan gebruik worden gemaakt van het voordeel op vakanties en personeelsfaciliteiten via PVKPN. Deelname aan de evenementen en de financiële hulpverlening zijn uitsluitend bestemd voor EP en gepensioneerden.

PVKPN stuurt elke twee weken een digitale nieuwsbrief met de nieuwste aanbiedingen naar de bij PVKPN aangemelde e-mailadressen. 
Gepensioneerden die de digitale nieuwsbrief nog niet ontvangen, maar graag willen ontvangen, kunnen dat kenbaar maken door een e-mail te sturen naar pvkpn@kpn.com.

PVKPN organiseert jaarlijks vele evenementen voor jou, je gezin en je collega’s. Kies voor een gezellig dagje uit, een musical of doe mee met een van de sportieve activiteiten. Kijk op de website https://www.pvkpn.org  of Kijk hier voor de evenementenkalender.

PVKPN maakt met diverse bedrijven afspraken waardoor je tegen voordelige voorwaarden gebruik kunt maken van diensten of producten van deze bedrijven. KPN’ers krijgen o.a. korting op verzekeringen, hypotheken,  fitnesscentra, attractieparken, bioscoopkaartjes, kleding, auto’s, audiovisuele apparatuur enz. Kijk hier voor een overzicht.

Kantooradres:
    PVKPN (PersoneelsVoorzieningen KPN)
    Maanplein 55, Gebouw TP5 kamer 063


    Postbus 30 000
    2500 GA DEN HAAG
E-mail:
pvkpn@kpn.com
Website: https://www.pvkpn.org 
Telefoon: (070) 44 60 941

Kijk voor aanbiedingen op de site van PVKPN.
Het wachtwoord staat in de digitale nieuwsbrief en is ook op te vragen bij onze secretaris, e-mail: secretaris@vomkpngv.nl.

PVKPN is meer dan alleen vakantievoordeel, ontdek ook de overige activiteiten van PVKPN. Lees verder op de site voor meer informatie over evenementen, personeelsverenigingen, personeelsfaciliteiten, sponsoring en financiële hulpverlening. Laat u informeren en bekijk wat PVKPN voor u kan doen!