Soos

Iedere derde donderdagmiddag van de maand hebben wij de Groene zaal in de Groene Loper tot onze beschikking (uitgezonderd de maanden juli en augustus). In 2021 organiseren we acht keer een soosmiddag.

Dit is een plezierig samenzijn waarbij de leden de mogelijkheid hebben voor het spelen van koersbal, een potje biljarten, het leggen van een kaartje, het spelen van diverse bordspellen,  sjoelen, gezellig kletsen, e.d. 

Drie keer per jaar (april, september en december) wordt er tijdens een soosmiddag een bingo georganiseerd. Soms vullen we de middag met een leuk en interessant thema.

We komen een keer rond met bitterballen en iedereen krijgt een consumptiebon. De zaal gaat open om 13:30 uur voor een kopje koffie/thee en iets er bij.

         Rondje bitterballen

BINGO
De zaal gaat open om 13:30 uur voor een kopje koffie of thee met iets er bij. Om 14:00 uur gaan we dan beginnen.

Bij de bingo wordt altijd voor leuke prijzen gezorgd door Tineke en Thea, zoals bijvoorbeeld bij de paasbingo:

 

 

 

 

  

Zie hieronder voor de juiste data van de aankomende soosmiddagen.

dec
15
do
2022
Kerstbingo @ De Groene Loper
dec 15 @ 13:30 – 16:30

We proberen om drie keer per jaar (april, september en december) een soosmiddag met bingo te organiseren.

De kerstbingo staat gepland op donderdagmiddag 15 december 2022. Hopelijk gaat het dit jaar weer lukken.

De zaal gaat open om 13:30 uur en er staat dan een kopje koffie of thee klaar met iets er bij. Om 14:00 uur gaan we beginnen met de bingo.

Bij de bingo wordt altijd voor leuke prijzen gezorgd door Tineke en Thea. Bij de kerstbingo is traditioneel een volle kaart goed voor een rollade en een fles wijn. We komen een keer rond met bitterballen en iedereen krijgt een consumptiebon. 
Vrije toegang voor leden en partnerleden